Mikaels blogg

Mikaels blogg

Igår en vinnare. Idag en förlorare. Imorgon en vinnare igen!

JobbPosted by Mikael Wed, December 16, 2009 23:48
Jag fick idag uppleva mitt största bakslag i mitt yrkesliv. Tyvärr kan jag inte utveckla detta närmare här, men det var ett mycket jobbigt beslut som jag fick ta emot idag på jobbet.

Dock var jag inte helt förvånad över det som hände, utan hade hållt detta som ett mycket troligt alternativ. (Jag har inte förlorat jobbet, och skulle det bli så finns det en drös med bolag som jag vet tar emot mig med öppna armar.)

Jag är faktiskt inte säker på att detta enbart är negativt, alla erfarenheter är ju bra att ha i framtiden. Så även om jag är en förlorare idag tror jag faktiskt att det ökar mina chanser att åter bli en vinnare imorgon eftersom jag lägger det som hände idag i min ryggsäck (som bara blir tyngre och tyngre)!

Men just ikväll, när familjen ligger och sover, så sitter jag och tröstar mig med en halv flaska Grönstedts konjak, som min underbara hustru inhandlade åt mig efter att jag skickade henne ett SMS tidigare idag om att det behövs något riktigt stärkande i kroppen ikväll. Jag älskar verkligen min fru, och inte bara för att hon handlar konjak åt mig när det behövs.

Ni som känner mig vet ju att när jag ger mig in i något så är det på fullaste allvar och med maximalt engagemang. Få saker har jag misslyckats med tidigare (som till exempel att ta ut min examen från Chalmers, vilket idag är skämtsamt ämne bland mina kollegor).

Aldrig tidigare har jag dock misslyckats med något som jag företagit mig i arbetet. Men nu har det alltså hänt.

På ett sätt är det skönt, för jag tror smällen hade blivit hårdare och hårdare med åldern. Någon gång måste det ju hända.

Nu är det snart jul och med den lite ledighet. Då finns det gott om tid att försöka lägga detta bakom sig, umgås med de viktigaste som finns -- familjen -- och berika ägarna till Grönstedts :)

God jul på er allesammans, och skit i jobbet, det är ju inte så viktigt egentligen.

PS. Hur många av er trodde på det där sista? DS.