Ann-Sofis blogg

Ann-Sofis blogg

Josefa 24 år

BilderPosted by Ann-Sofi Thu, July 03, 2008 05:24
Blog ImageJosefa fyller år och vi käkade lite middag, Caj och Bengan var här. Teknikprylar är någfot som Albin gillar och här är det visning av något slag. Det är alltid roligt när de här två tokstollarna kommer hem och äter. Albin tycker till och med att det är okej när Josefa har kompisar med sig hem, annars vill han gärna ha henne för sig själv.

Släktmiddag

BilderPosted by Ann-Sofi Sun, June 29, 2008 17:42
I går hade vi middag här hemma med Ann-Marie, Harry, Ingrid och Göran. Vi åt, drack och hade trevligt. Familjen Relbe är lite speciella, här ser ni Mikaels faster och mina grabbar i sitt esse. Tror ni att de kan ha samma intresse? Jag tror att det kan beskriva familjen Relbe i nötskal, Göran hade inte med sin kamera denna kväll, för då kunne det varit fyra Relbe på bilden.Blog ImageSå här umgås vi på våra middagar med andra ord ;)

Familjesemester

BilderPosted by Ann-Sofi Sat, June 28, 2008 10:23

NU ÄNTLIGEN har hela familjen semester. Det har varit en lång vår känns det som men nu äntligen är vi lediga samtidigt. Vi ska nu försöka ta hand om varandra och ladda inför hösten så vi är pigga och glada då det kör igång igen..Blog ImageDet är dagar som denna vi längtar efter, sol, värme men kanske lite mer vind i seglen ;)

Syskonkärlek

BilderPosted by Ann-Sofi Thu, June 26, 2008 14:44

Blog ImageI går tog Josefa och hennes gäng med Lilleman på Mustasch på Liseberg. Han var salig när han kom hem. Det är så skönt att de kan gå ut tillsammans och ha roligt trots den stora ålderskillnaden. Sedan att han börjar jämföra ölsorter och priser kan göra mig lite orolig. Gänget runt storasyster tänker inte på att även små grytor har öron.

Tack för kortet Josefa

Ett år går fort

BilderPosted by Ann-Sofi Tue, June 24, 2008 11:10

Blog Image

Satt och tittade i fotoalbumet och såg att för precis ett år sedan hade Mikus och jag en egen dag på stan, vi gick runt och fotade lite. M hade precis fått sin nya leksak och jag hade tagit över hans gamla.

Det är inte ofta vi gör saker tillsammans bara vi två, men det är ganska trevligt när det blir av, lite fika och glass, småprat utan att bli avbrutna av en Albin hela tiden. Jag får hoppas på att det kanske kan bli någon träff med min man även denna sommaren..kanske utan kameror denna gången.

Nu väntar jag på värmen igen.....

Midsommar

BilderPosted by Ann-Sofi Mon, June 23, 2008 14:35

Blog Image

Ja så var årets kalla midsommar över, i år klarade vi oss från det värsta regnet i allafall. Vi firade hemma hos familjen Alvekrans i deras nya hus, de har precis flyttat in i Håkans föräldrahem. Stort och gott om plats, även om vi denna gång satt ute och hela kvällen. Som synes var menyn den samma som för i stort sett alla svenskar.

Nubbe och sill

Tack och hej

Italien planering

BilderPosted by Ann-Sofi Sun, June 15, 2008 13:00

Blog Image

I går var vi hos familjen Bergwall och hade lite planering inför vår resa. Vi började med Italieninspirerad mat och dryck. Vi hoppas nu att vi har ganska klart för oss vad vi behöver ha med oss för vår resa.

Danmark

BilderPosted by Ann-Sofi Fri, June 13, 2008 13:21

Blog Image6 juni åkte Albin, jag, Anette och Verre till Danmark över dagen, det var ett strålande väder och vi lånade cyklar och for till stranden, Albin roade sig med att lägga ut snäckor på mamma när han hade tråkigt. God mat och dryck hela dagen lång. Det är synd att man inte utnyttjar att man har kontinenten inne på knuten lite oftarte. En dag som denna kan ladda om batterierna fort.

Next »