Ann-Sofis blogg

Ann-Sofis blogg

Midsommar och jag är imponerad.

AllmäntPosted by Ann-Sofi Sat, June 26, 2010 20:19
Mikael och Magnus bestämde sig för att träna inför Italien.. Mikael är en badkruka av stora mått men lite sill och snaps kan ändra de mest envisa :)

Anette fyller år.

AllmäntPosted by Ann-Sofi Sun, May 30, 2010 14:54
Och som vanligt vid fint väder så blev det picnic vid Röda Sten. Det var mycket folk på stan eftersom Göteborgsvarvet var den här lördagen. Vi låg och tittade ut över älven och såg dem springa på andra sidan, vi kände oss väldigt nöjda med sallad och lite rosèvin i handen. Att Anette är så brun beror på att hon precis kommit hem från en vecka i Tunisien.

Lite lediga

AllmäntPosted by Ann-Sofi Mon, May 17, 2010 07:29

Så har vi varit uppe hos mamma och pappa några dagar jag, Josefa och Albin Mikael var tvungen att jobba så han fick bli hemma. Albin har jobbat i trädgården med att gräva upp en stor stubbe han har gjort ett storartat jobb enligt morfarn och när han ger beröm då j..klar. Vi träffade occkså det nya tillskottet i släkten, lilla Tilde hon var bedårande söt den lilla tjejen.

Nu börjar terminen gå mot sitt slut och Albin och jag ska ha sommarlov det ser vi båda två fram mot, det har varit en kall och trist vinter så nu ska det bli skönt med bad och sol.

Vår men kallt

AllmäntPosted by Ann-Sofi Sun, May 09, 2010 19:09
Våren är här solen skiner men värmen har inte kommit nu väntar jag bara på sköna kvällar med familjen och middag utomhus. Jag tröstar mig med att det blommar vacker ute i naturen.

Knalleland i Angered.

AllmäntPosted by Ann-Sofi Sun, May 02, 2010 19:42
I dag åkte jag upp med mina två barn till Angered för att gå på marknad. Albin letade så klart upp ett stånd med sockervadd, när den var uppäten sa han ALDRIG MER! fast jag tror att han snart glömmer det.Vädret var fint och det var en upplevelse att se alla dessa olika människor från jordens alla hörn.

Förlovningsdag

AllmäntPosted by Ann-Sofi Fri, April 30, 2010 08:24
Så fort tiden går det är nu nio år sedan vi var på Arken och förlovade oss. Mikael trodde jag glömt men icke. Jag hade varit hos vår fantastiske osthandlare och handlat lite gott och en flaska bubbel till det som vi firade med.

Bor nära men träffas sällan.

AllmäntPosted by Ann-Sofi Sat, April 24, 2010 22:17

Anette och jag bestämde att vi skulle träffas hemma hos Anette när Albin och Mikael skulle gå på Vetenskapsfestivalen. M och A gjorde inte vad som var tänkt men det gjorde Anette och jag. M körde upp mig till Gårdsten sedan åkte Anette och jag ner till Angered och promenarade runt en stund, det är som att komma till kontinenten med alla fantastiska affärer och stånd på torget. Vi åkte sedan hem till Anette och grillade, drack vin och bara snattrade till värdinnan somnade.

Så här fint såg det ut på tallriken.

Fint besök.

AllmäntPosted by Ann-Sofi Wed, April 21, 2010 16:28

I dag kom Josefas gamla kompis Ansi från gymnasiet på besök med sin lille son Liam. Liam visade sig vara ett riktigt litet charmtroll på 9,5 månad. Vi har haft en mysig eftemiddag med glass och fika.

Nu ska han snart bli storebror också om 1,5 månad.

Next »